Πέμπτη 23 Οκτωβρίου 2014

Μπλόκο στους πλειστηριασμούς

Ηράκλειο: Μπλόκο στους πλειστηριασμούς

  Η Λαϊκή Στάση Πληρωμών πιστή στο εβδομαδιαίο της ραντεβού για πάνω από ενάμιση χρόνο καλεί τους πολίτες να βρεθούν αύριο στις 15:30 έξω από το Ειρηνοδικείο Ηρακλείου, με στόχο «να αποτρέψουμε για ακόμα μια φορά την κλοπή ιδιωτικών περιουσιών από τις τράπεζες και ταυτόχρονα για την επόμενη τακτική συνέλευση της Λ.Σ.Π».

Στη σχετική ανακοίνωση αναφέρεται:

Μόνο η αλληλεγγύη και η συνένωση των δυνάμεών μας, θα μπορέσει να επιφέρει θετικά αποτελέσματα και στην ουσία να σώσει τις περιουσίες μας, αλλά κυρίως την ζωή μας και το μέλλον των παιδιών μας.

Καλούμε όλα τα εργατικά σωματεία, τους φοιτητικούς συλλόγους, τις συνελεύσεις των γειτονιών, τους συλλόγους και τις συλλογικότητες του Ηρακλείου να συζητήσουν το ζήτημα και να αποφασίσουν τη στήριξη και τη συμμετοχή τους στο κίνημα της ΛΑΪΚΗΣ ΣΤΑΣΗΣ ΠΛΗΡΩΜΩΝ.

Στο δρόμο που χάραξε η ΛΑΙΚΗ ΣΤΑΣΗ ΠΛΩΡΩΜΩΝ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΚΡΗΤΗΣ , ήρθαν να προστεθούνοι αλληλέγγυες δράσεις που γίνονται πλεόν κάθε Τετάρτη σε πολλά ΕΙΡΗΝΟΔΙΚΕΊΑ σε όλη την Ελλάδα. Χθες πραγματοποιήθηκαν συγκεντρώσεις εκτός απο΄αυτήν του Ηρακλείου, στο ίλιον, στο Χαλάνδρι, στις Αχαρνές, στην Πάτρα, στο Βόλο και αλλού, που απέτρεψαν να γίνουν πλειστηριασμοί που είχαν ανακοινωθεί. 

Στους περισσότερους δεν προσήλθαν ενδιαφερόμενοι, ενώ σε μία περίπτωση που έκαναν την εμφάνησή τους συμβολαιογράφοι αποδοκιμάσθηκαν από τους συγκεντρωθέντες. 

Όσοι έδωσαν  το παρόν τους χθες, ανανέωσαν το ραντεβού τους για την επόμενη Τετάρτη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου